Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, içsoruniniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar külliyen size özeldir. Fakat gene bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazımda günün her saatinde içmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Etme Baskı imalı Karayip purolarda içmeden önce nemliliğini kontrol geçirmek gerekir. Bu Toscanello için uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı gönen oranlarında içmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da deneyim tarafılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim dirimsel bir şart şurt var. Puro sadece amma sadece kokusuz odle yakılır! Puro her çağ evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro dikkat ve ilgi icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde andıran. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken alev puroya kazık bahsetme etmemelidir. Ateşin maviliği purodan az buçuk ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her tarafı kırmızıya döndüğünde kızartma sorunlemini saksıardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 nokta eğimle, aleve tam bahsetme etmeyecek şekilde tutun. Bu sorunlemi yaparken tüm tabanğın tay yanması gerektiği için puroyu aynı zamanda intizamlı bir şekilde 360 nokta döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna tabii alevli çakmalara gereğince az buçuk elan uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu konsept çakmaklar çok mukavemetlidür ve aşkın andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma sorunlemi tabii alevli çakmaklarla, az buçuk çağ alabilir. Bu müddet size saat kaybı üzere boşlukükebilir amma puro sabır ve say icap. 5- İyi Yandığını Arama Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma sorunleminden sonra münasebetsiz çevirip façaünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe sonuçsuz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm kadem kıpkırmızı ise yakma sorunlemini saksıarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her tarafı tam yanmamışsa, yani tüm kadem kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu munsapınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü önemsiz nefes elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Rahatçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz içime hazır. Evet evet siz hazır mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira içilmeli. Alacağınız her nefes arasında en azcaından 40 saniye eğlenmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere içmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı içimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı içmeye devam ederseniz, puro o derece dağlaşır ki hiç içilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Tütün hafifçe ağıza doldurulur ve kâm kameraların dumanla tembihlmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca dikkat gösterdiğinizin bir sorunaretidir. Sönen puronun küllerini pir temizleyin. Bunun için kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pir temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim içtiğim Toscanello için baştan yakma mesele teşkil etmez. Fakat defa imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda kederlilik hissedeceğinizi belirtmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene ayrıca elan uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve mutlak şarka olan 2 şart şurtı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın sıcaklık ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 nokta arasında başüstüneğundan güvenli olmanız gerekiyor. Sülale içinde bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Fakat lacerem şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama ortamını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek mesele ile zıtlaşmazsınız. Hıfız ortamı sıcaklığında köken mesele ortamın ilgisiz bileğil aşkın hamam olmasıdır. Çünkü saklama ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile zıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama ortamının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet aşkın kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir gönen saklama ortamı sıcaklığına gereğince varyasyon gösterecektir ve bu yüzden bile saklama ortamı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir sonuçsuz geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca sonuçsuz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama ortamının sonuçsuz geçirmemesi ve buna sargılı olarak da kutu içindeki gönen ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak için anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı katkısızlayacak mutlak sonuçsuz geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En kazançlı humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları mutlak sonuçsuz geçirmedikleri için öbür rakiplerine muhteşem başkalık atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

admin Yazar:

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.