Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bağırsakişiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar külliyen size özeldir. Ancak gene de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç nokta var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazımda günün her saatinde bağırsakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Ika El özümlemeı Karayip purolarda bağırsakmeden önce nemliliğini yoklama kılmak gerekir. Bu Toscanello bağırsakin muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı gönen oranlarında bağırsakmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da tecrübe cihetılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken hayati bir şart şurt var. Puro sadece ama sadece kokusuz felaketle yakılır! Puro her devir evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabil belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rabıta ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yaklaşan. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken alaz puroya sütun kontak etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş on münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cepheı kırmızıya döndüğünde kızartma işlemini sarrafiyeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 paye eğimle, aleve tam kontak etmeyecek şekilde tutun. Bu işlemi yaparken bütün ayağın tay yanması gerektiği bağırsakin puroyu aynı zamanda derneşik bir şekilde 360 paye döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına natürel alevli çakmalara gereğince beş on henüz uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu minval çakmaklar çok güçlüdür ve okkalı yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma işlemi natürel alevli çakmaklarla, beş on devir alabilir. Bu müddet size vakit kaybı kabil bakışükebilir ama puro götürüm ve say gerek. 5- İyi Yandığını Muayene Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma işleminden sonra zıt çevirip suratünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe âlem üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün fut kıpkırmızı ise yakma işlemini sarrafiyearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cepheı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün fut kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kavşakınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü değersiz nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Ferahçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz bağırsakime apiko. Pekâlâ evet siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira bağırsakilmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azından 40 saniye oyalanmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil bağırsakmeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı bağırsakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı bağırsakmeye devam ederseniz, puro o denli zehirlaşır ki hiç bağırsakilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Tütün yumuşakçe ağıza doldurulur ve kâm kameraların dumanla tembihlmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az rabıta gösterdiğinizin bir işaretidir. Sönen puronun küllerini sıkı temizleyin. Bunun bağırsakin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkı temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim bağırsaktiğim Toscanello bağırsakin tekrar yakma mesele örgütleme etmez. Ancak ülke özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda dokunaklılık hissedeceğinizi belirtmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl ayrıca henüz uzun bir müddet da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve mutlaka şart olan 2 şart şurtı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın düzlemın alev değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız düzlem sıcaklığının 16 ila 18 paye beyninde başüstüneğundan emin olmanız gerekiyor. Dar ortamında bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden düzlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza ister yoktur. Ama kuşkusuz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama düzlemını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek mesele ile muhaliflaşmazsınız. Muhafaza düzlemı sıcaklığında kök mesele düzlemın ilgisiz değil okkalı har olmasıdır. Çünkü saklama düzlemı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile muhaliflaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama düzlemının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer okkalı kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir gönen saklama düzlemı sıcaklığına gereğince trampa gösterecektir ve bu yüzden de saklama düzlemı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir âlem geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca âlem geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama düzlemının âlem geçirmemesi ve buna bağlı olarak da kutu bağırsakindeki gönen ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak bağırsakin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlayacak mutlaka âlem geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yavuz humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları mutlaka âlem geçirmedikleri bağırsakin gayrı rakiplerine heybetli nüans atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

admin Yazar:

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.